Algemeen

Het doel van dat Wroko is om een platform te creëren waarbij werkgevers en werknemers elkaar kunnen ontmoeten ten einde de twee partijen te helpen aan een oplossing voor hun arbeidsbehoefte.


Werkzoekenden

Hoe registreer ik?

Door op de onze homepage te klikken op Kandidaat registreren komt u op een pagina waar u, uw gegevens kunt invullen. Na het invullen van de gegevens, klikt u op Registreer. Er verschijnt een melding “U bent nu geregistreerd”

Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Na het registreren komt u in uw profiel. U kunt hier uw gegevens aanpassen door op de knop Aanpassen te klikken naast de betreffende gegevens.

Hoe reageer ik op een vacature aan?

Door onderaan een vacature te klikken op “Reageer op vacature”. Er verschijnt een formulier. Hier kunt u, uw gegevens en uw CV invullen. Na het klikken op Stuur sollicitatie, is uw reactie verstuurd aan de werkgever. Wat zijn de kosten voor geregistreerden bij wroko.sr? Er zijn hieraan geen kosten verbonden


Werkgevers

Waarvoor kan ik wroko.sr gebruiken?

Wroko.sr zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel aan kandidaten komt voor uw vacature. Door uw vacature te plaatsen op onze site, kunnen werkzoekenden reageren op uw vacature. De sollicitaties en de CV’s van de kandidaten kunt u direct in uw mailbox ontvangen of via ons verkrijgen.

Hoe plaats ik een vacature?

U plaatst uw vacature door een mailtje te sturen met uw contactgegevens en uw vacature naar info@wroko.sr Wij screenen de vacature en u ontvangt binnen een werkdag een mail van ons. Na akkoord plaatsen wij de vacature online. U ontvangt hierna de sollicitaties in uw mailbox. Indien u al eerder bij ons een vacature heeft geplaatst, kunnen wij de vacature direct plaatsen.

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een vacature kost SRD 298 voor 1 week, SRD 496 voor 2 weken, SRD 644 voor 3 weken Indien u veel vacatures heeft of een specifieke wens kunt u ook een offerte aanvraag doen, dan stellen wij een speciaal pakket samen. U kunt hier een offerte aanvraag doen of een mailtje sturen naar info@wroko.sr


Stuur een bericht

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Name of vacancy here

Miro Badev

Go to vacature
Really cool stuff!
3 min
Can you share a link for the tutorial?
1 min
Yeah, hold on
Now
Can you share a link for the tutorial?
1 min
Yeah, hold on
Now